Ana Sayfa > Kurumsal

2008 yılında Söke’de Simge Ajans ile başlayan yolumuz bugün Söke ve Kuşadası’nda açık hava reklamcılığına yeni bir soluk getirmiştir. Söke’de Simge Ajans ve Kuşadası’nda Zeus Medya olarak kente teknoloji ile değer katıp, iş ortağımız olarak gördüğümüz firmaların marka değerlerini korumak yada değerlerini arttırmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

ZEUS MEDYA; Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kuşadası’nda 3 adet 12 m² dev led ekran diğer adıyla Outdoor TV, kentin her noktasına yayılmış 200 adet bilboardlar ile 21. yüzyılın yükselen sektörü Açıkhava Reklâmcılık alanında, markalaşma yolunda önemli bir noktaya gelmiştir.

Rekabetin yoğun olduğu piyasa koşulları, iletişim ve teknoloji çağında her şeyde olduğu gibi reklam ve tanıtımda da “hızlı ve etkili olmak” en önemli unsurlardır. Açıkhava Reklâmcılığının dünyada en etkili reklam türlerinden biri olduğu tüm veriler ile ortaya konuyorsa; bu etkili yolu bölgede siz değerli müşterilerimize sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Elbette güvenilirlilik ve yenilikçilik ilkelerimiz doğrultusunda; dünyayı yakından takip etmek suretiyle de güncel kalma, kentlere görsel zenginlik katma misyonumuzu sürdürmeyi hedeflemekteyiz.